Analyse signalering-diagnostiek


Voor wie?

Leerkrachten


Inhoud

Wanneer u als leerkracht al heeft kennisgemaakt met de signalering en diagnostiek van het DHH en al enige leerlingen hebt ingevoerd, dan is deze themabijeenkomst een aanrader. Tijdens deze bijeenkomst gaan we aan de hand van eigen verslagen uit het DHH kijken hoe de adviezen en richtlijnen die het DHH geeft tot stand komen en hoe u zelf de gegevens uit de verslagen kunt analyseren en interpreteren. Zo kunt u nog beter aansluiten bij de didactische en pedagogische behoeften van begaafde leerlingen. Deze cursus is vooral geschikt voor leerkrachten. Voor intern begeleiders is de uitgebreide cursus Studiedagen werken met het DHH meer geschikt, klik hier voor meer informatie over deze cursus.


Aantal deelnemers

Minimum aantal deelnemers is 4, maximaal aantal deelnemers is 15.


Kosten

De kosten zijn € 250, – per deelnemer (inclusief btw) per cursist, bij deelname van meerdere cursisten van een school is dit € 225, – per deelnemer.


Locatie

Sanadome (www.sanadome.nl)
Weg door Jonkerbos 90, 6532 SZ Nijmegen

Bij het Sanadome is een grote parkeerplaats. De parkeerkosten zijn inbegrepen in de cursusprijs, u ontvangt van de cursusleider een uitrijkaart. Mocht u met het openbaar vervoer komen, dan kun u bus 8, 11 of 13 nemen vanaf het Centraal Station Nijmegen richting CWZ (Canisius Wilhelmina Ziekenhuis) en uitstappen bij halte Sanadome.